Гаранция за неприкосновеност на личните данни

Мартин Стефанов се ангажира да гарантира неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни, предоставена от потребителите онлайн, посредством попълнена контактна форма или електронна кореспонденция.

Защитата на личните данни на посетителя на този уеб сайт се гарантира от настоящите  Правила и условия за ползване (линк), разпоредбите на  Закона за защита на личните данни (линк) и задължителните указания на Комисията за защита на личните данни.

При посещение на сайта на Мартин Стефанов, ние получаваме определена информация или данни като въпроси, запитвания, обратна връзка и заявка за консултация с коуч. Тази информация включва твоя имейл адрес и цели да спомогне за по-бърз и адекватен отговор от наша страна.

Ние имаме достъп до твоя IP адрес, както и информация за вида и версията на браузъра, който използваш.

Мартин Стефанов получава информация за сесиите на разглеждане на сайта – чрез „бисквитки“, Google Analytics и Webvisor. Тази информация ни помага да подобрим съдържанието и функционалностите на уебсайта.

Мартин Стефанов ти напомня да бъдеш внимателен при използването на лични данни в интернет. Не предоставяй персонална информация в сайтове, в чиято автентичност не си уверен.