С Мартин се запознахме по време на коучинг обученията в Erickson International School. Покрай натоварения си график и неспиращите ангажименти, бях изгубил баланса в живота си. Мартин ми направи силно впечатление с позитивното си излъчване и професионален опит.

Вече 6 месеца провеждаме коучинг сесии веднъж седмично. Темите, които сме обсъждали досега, са от всякакво естество – житейски предизвикателства, професионално развитие и кариера, семейни взаимоотношения, баланс между личния и професионалния живот. Дискутирали сме и по-философски въпроси, свързани с духовните ми търсения.

Коучинг сесиите с Мартин са наистина стойностни и ориентирани към резултата. Дългогодишният опит в областта на човешките ресурси, му дава голямо предимство пред останалите коучове, а образованието му на псхилог и лингвист го прави изключително ценен и разбиращ събеседник.

Мартин умее да борави с думите виртуозно, което е изключително важно за естеството на коучинга. Въпросите, които задава по време на сесиите, действат като силен провокатор за самоанализ, за да извадят на показ различната гледна точка. Коучингът с Мартин е много повече от добре подбрани питания, винаги съм усещал съпричастност и разбиране, но по много деликатен и тактичен начин. Изводите, с които приключваше всеки разговор с Мартин, ми действаха като трамплин за по-добър и хармоничен живот. Ако трябва да обобщя постигнатите цели с една дума, то тя ще бъде “баланс”.